TEXTIL DE CASĂ

Lenjerie de Pat de 1 persoană - Spring

adaugă in coșCod Produs:015903 Conținut65 % BUMBAC
35 % POLIESTER
InformatieCEARCEAF PILOTĂ: 1.60 m x 2.20 m; CEARCEAF DE PAT: 1.60 m x 2.40 m. și 1 bucată FAȚĂ DE PERNĂ 0.50 m x 0.70 m

 Imaginile sunt ilustrative pentru a descrie caracteristicile generale ale produselor și este posibil să aibă mică diferență în tonuri!

Pentru a păstra proprietățile și culorile setului, el are nevoie de îngrijire specială.

SPĂLARE:
 
1. Spălați setul de pat în mașina de spălat, fără a amesteca cu alte tipuri de rufe sau cel puțin la început
2. Selectați temperatura corespunzătoare. Atunci când spălati la temperaturi mai mari decât se recomandă, lenjeria se poate estompa și schimba forma. Țesăturile din bumbac, se recomandă să fie spalate la temperatura apei de 40 °C, dar poliesterul si mătasa la 30 °C
3. In mașina de spălat se adaugă detergent pentru rufe colorate dacă setul este colorat si detergent pentru rufe albe daca setul este de culoare albă (recomandăm - detergent lichid).
4. Dacă mașina de spălat are funcție pentru spălare manuală, selectați spalare manuală. Daca nu - atunci selectați programul adecvat pentru țesături din bumbac.
Pentru a păstra forma lenjeriei nu rotați tare în masină de spălat și nu răsuciți tare dacă spălati manual ! 
 
CĂLCAREA ȘI ÎNTREȚINEREA LENJERIEI:
 
Urmați instrucțiunile producătorului.
Alegeți temperatura pentru tesătura potrivita. Tesăturile artificiale sunt mai sensibile la temperaturi mari. Tesătura din bumbac se calcă la temperatura maximă de 150 °C, poliesterul sub 150 °C iar mătasa sub 100 °C. Dacă călcati lengeria la temperaturi mai mari decât cele recomandate lengeria se poate estompa si strica.  
OrigineUECuloare
Preț: 62.90lei74.90 lei adaugă in coș Pentru a comanda online, nu este nevoie de înregistrare! Tabel de mărimi pentru femei